BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunceli'de askeri araca bombalı saldırı----

Tunceli'de askeri araca bombalı saldırı

Tunceli'de askeri araca bombalı saldırı
01 Mayıs 2014 - 19:12 www.finansgundem.com

Tunceli’de teröristler yola döşedikleri patlayıcıyı, askeri araç geçerken infilak ettirdi.

Tunceli merkeze bağlı, kalekol yapılan Sütlüce köyü yolunda zırhlı askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı. Bölgeye helikopterler sevk edildi.

Askeri aracın geçişi sırasında infilak eden patlayıcının Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş'un içinde bulunduğu arac geçtikten sonra patladığı öğrenildi.

Tunceli'de teröristler yola döşedikleri patlayıcıyı, askeri araç geçerken infilak ettirdi. Olay üzerine bölgeye helikopterle askeri tim sevk edilirken, patlamada şehit ve yaralı olup olmadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Olay akşam saatlerinde karakol inşaatının devam ettiği merkeze bağlı Sütlüce Köyü yolunda meydana geldi. Zırhlı askeri araç geçerken, teröristler yola önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi.

Olayın duyulmasının hemen ardından Tunceli merkezden bölgeye hemen helikopterle asker sevk edildi, ambulans ve sağlık ekibi gönderildi.

Patlamada şehit ve yaralı olup olmadığı henüz öğrenilemezken, polis bölgeye giden karayolunu sivil araç trafiğine kapattı.

ALAY KOMUTANININ BULUNDUĞU ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLADI
Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında infilak eden patlayıcının Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş'un içinde bulunduğu arac geçtikten sonra patladığı öğrenildi. Patlayıcının aracın geçmesinden birkaç saniye sonra infilak ettiği, Albay Akkuş'un ve araçtakilerin zarar görmediği bildirildi. Patlamada nedeniyle 5 metre genişliğinde, 2 metre derinliğinde bir çukur oluştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)