BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTüm akademik kadroların maaşlarına zam----

Tüm akademik kadroların maaşlarına zam

Tüm akademik kadroların maaşlarına zam
06 Ekim 2014 - 17:36 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu genç akadamisyenlere verdiği yüzde 35 zam müjdesini bugün genişletti

EĞİTİM DÜNYASINA BOMBA GİBİ MÜJDE
TWİTTER’DAN GELDİ
 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, üniversite kadrolarının ücretlerinde yapılacak yeni düzenlemeyi en kısa zamanda yürürlüğe koymayı planladıklarını, düzenlemeden tüm akademik kadroların değişen oranlarda faydalanacağını bildirdi. Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulundu.

Davutoğlu, "Ücret artışı ve akademik teşvik ile üniversitelerimizde kaliteyi artırmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımın bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu daim eylesin" ifadelerini kullandı.

İLK MÜJDEYİ DÜN VERMİŞTİ
Davutoğlu dün İstanbul’da yaptığı konuşmada, "İnşallah bayramı müteakip yapacağımız bir yasal düzenlemeyle akademisyen kadrosunda çalışan araştırma görevlilerimizle Maliye'de, Hazine'de, Dışişleri'nde, diğer yerlerde göreve başlayanlar arasındaki fark tamamıyla kapatılacak ve yaklaşık yüzde 35'lik bir zam ile genç akademisyenlerimiz de diğer bütün akranları gibi aynı haklara sahip olacaklar" demişti.


 
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alptuğ07 Ekim 2014 08:15

    Memleketimizde binlerce ac susuz dul yetim emekli açlıktan kıvranırken memleketin kaymağını yiyen lere zam yapmak bu ülkeyi aydan seyretmektir secimde görüşmek üzere.

  • aly07 Ekim 2014 01:17

    eğitim dünyası derkennnn!!!

  • TAYYİP.06 Ekim 2014 23:59

    Sen önce EMEKLİLERİN maaşlarına yüzde 35 zam yapsan böylebir açıklama yapsan nasıl olurdu hiçdeğilse içimize HUZUR gelirdi ne istiyorsunuz bu emeklilerden emeklileerin aldığı maaşlar gözünüzemi batıyor vermiş olduğunuz 950 tl ile 1100 tl arasında bu insanlara yaşamayın ölün diyorsunuz eğer içinizde birazcık ALLAH korkusu varsa bunu yapmaya çalışırsın ben erdoğandan böyle birşey beklemedim belki sen yapaesın

  • krn-i06 Ekim 2014 19:42

    Emekli memurun maaşı ne olacak

  • selim06 Ekim 2014 19:08

    eğitim derken öğretmenlik sayılmıyor herhalde...

  • akademisyen mi?06 Ekim 2014 18:16

    akademisyen diyorsunuz ama hangi bilimsel çalışma?. hangi ar-ge?.. her şey sahte ve kopya.. akademisyen dedikleriniz mahkemelere sahte bilirkişi raporları yazarak avantalarını buluyorlar zaten... maaş artışına gerek yok.