BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜİK ikinci çeyrek verilerini yayımlamayacak----

TÜİK ikinci çeyrek verilerini yayımlamayacak

TÜİK ikinci çeyrek verilerini yayımlamayacak
27 Temmuz 2020 - 13:58 www.finansgundem.com

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ikinci çeyreğe ilişkin turizm istatistiklerinin yayınlanmayacağını açıkladı.

TÜİK, bugün yaptığı açıklamayla korona virüs tedbirleri kapsamında sınır kapılarının kapalı olması nedeniyle anket çalışmalarının yapılamadığını, dolayısıyla ikinci çeyrek turizm istatistiklerinin yayınlanmayacağını duyurdu.

Kurum tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Turizm istatistikleri kapsamında başta turizm geliri ve turizm gideri olmak üzere ziyaretçilerin profillerinin ve gezi niteliklerinin belirlenmesi amacı ile sınır kapılarında çeyreklik dönemler itibariyle çıkış yapan ziyaretçiler ve vatandaş giriş anketleri uygulanmaktadır. Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında sınır kapılarının kapatılması nedeniyle ikinci çeyrekte (nisan-haziran dönemi) anket çalışmaları gerçekleştirilememiştir.

Ulusal Veri Yayınlama Takvimi'ne göre 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 10:00’da yayımlanması planlanan 'Turizm İstatistikleri, 2. Çeyrek: Nisan-Haziran, 2020' haber bülteni, bültende yer alan verilerin elde edildiği anketler sınır kapılarının kapalı olması nedeni ile gerçekleştirilemediği için yayımlanamayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)