BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan gözü dönmüş caniler açıklaması----

TSK'dan gözü dönmüş caniler açıklaması

TSK'dan gözü dönmüş caniler açıklaması
27 Ekim 2014 - 11:47 www.finansgundem.com

Bitlis'te kaçırılan köy korucusunun vahşice infaz edilmesine Genelkurmay Başkanlığı, sert tepki gösterdi

Genelkurmay Başkanlığı, korucunun direğe bağlanarak şehit edilmesini kınadı. Açıklamada, “İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyoruz.” denildi.

Bir elektrik direğine bağlanıp kurşuna dizilen Nihat Çaprak'ın öldürülmesiyle ilgili TSK, bu sabah internet sitesinden tepkisini dile getirdi.

GÖZÜ DÖNMÜŞ CANİLER

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “Bölücü teröristler tarafından, 12 Eylül 2014 tarihinde kaçırılan Köy Korucumuz Nihat Çaprak, 26 Ekim 2014 tarihinde saat 07.30'da, Bitlis ili Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içinde bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir. İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Köy Korucularımıza sabırlar diliyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)