BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan flaş Suriye açıklaması!----

TSK'dan flaş Suriye açıklaması!

TSK'dan flaş Suriye açıklaması!
22 Temmuz 2013 - 12:18 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı Suriye tarafından Türkiye'ye yapılan saldırılarla ilgili çok önemli bir açıklamada bulundu...

Genelkurmay Başkanlığı Suriye tarafından Türkiye topraklarına yönelen ve zaman zaman can ve mal kaybına neden olan atışlara, angajman kurallarına uygun olarak “misliyle” karşılık verildiğini bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı, TSK içindeki çeşitli faaliyetler ve kimi güncel olaylara ilişkin bilgilendirmede bulundu, görüşlerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Suriye sınırında kaçakçıların neden olduğu olaylar konusunda Genelkurmay şu açıklamayı yaptı:
“Türk Silahlı Kuvvetleri, kanunların ve Hükümet Direktiflerinin kendisine vermiş olduğu yetki çerçevesinde, sınır güvenliğini sağlamak maksadıyla, sınır ötesinden gelebilecek tehditlere karşı gerekli tedbirleri almıştır. Bu kapsamda, Suriye tarafından topraklarımıza yönelen ve zaman zaman can ve mal kaybına sebep olan atışlara, angajman kurallarına uygun olarak misliyle karşılık verilmektedir.
Ayrıca, sınırda yaşanan her türlü güvenlik olayı ve bu olaylara yönelik olarak alınan tedbirler ile hudut hattında tespit edilen yasadışı sınır geçişleri sırasında yakalanan şahısların ve ele geçirilen malzemenin miktarı da internet sitemizde kamuoyu ile paylaşılmaktadır.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)