BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan flaş istifa açıklaması----

TSK'dan flaş istifa açıklaması

TSK'dan flaş istifa açıklaması
01 Ağustos 2013 - 16:18 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı Korgeneral Nezih Damcı'nın emeklilik talebinin kabul edildiğini belirtti

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Korgeneral Nezih Damcı'nın emeklilik talebinin kabul edildiği belirtildi. Açıklamada istifanın 35 vatandaşın yaşamını yitirdiği Uludere'deki bombalama olayıyla ilgisinin bulunmadığı ifade edildi.
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Bazı basın yayın organlarında Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu üç generalin görevlerinden istifa ettiklerine ve istifalarının Uludere olayı ile sürmekte olan bazı davalardan kaynaklandığına ilişkin iddialar yer almaktadır.
Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih DAMCI kendi isteği ile emeklilik talebinde bulunmuş, emeklilik isteği onaylanmıştır. Korgeneral DAMCI’nın emeklilik talebinin basında yer alan olaylar ile ilgisi bulunmamaktadır.
Bir korgeneral dışında, Hava Kuvvetleri Komutanlığından emeklilik isteğinde bulunan başka general bulunmamaktadır.''
İSMİ ULUDERE OLAYINDA GÜNDEME GELMİŞTİ
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı’nın Uludere’de 35 sivil vatandaşın yaşamını yitirdiği olay sırasında gündeme gelmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu15 Ağustos 2013 23:10

    Eski saltanatlarını yaşayamayacaklarını, devletin kendilerine emanet ettiği tirilyonluk İTA AMİRLİĞİ harcama yetkisini istedikleri şekilde kullanamayacaklarını, lojmanlarındaki bir yıl bile kullanılmamış beyaz eşyaları istedikleri gibi değiştiremeyeceklerini, yakında kapılarında posta, haberci, siyah makam araçları, eşlerinin alışverişe giderken ayrıca kullanacakları hizmet araclarını artık bulamayacaklarını, bu hükümetten kendilerine ekmek çıkmayacağını anlayan üniformalı baronların panik halinde kaçışmalarını izliyoruz.Adlarına da silivri kahramanı vs.vs.diyoruz.Kahraman olsalardı bugün terörist olmazdı ülkemde, mazeretleri o zamananın satılmış siyasetçilerinin kendilerini engellemesi ise ;kendilerini hangi siyasi odakların böyle iş göremez hale getirdiğini de açıklayarak bir halka bir onur gösterisi yapmaları çok şık olur, en başta Osman Pamukoğlu olmak üzere. Sen Şehidan dağına kadar çık, PKK nın 40 kişilik kelle takımını Apo dahil olmak üzere tam almak üzere iken"Telsizden GERİ DÖN"emrini hangi SATILMIŞ sana verdi? Şu anda silivride olanlardan hangisi idi? Güniz sokakta oturan mı idi, Başhekim olan mı? bunu açıklamak senin Türk halkına karşı NAMUS BORCUNDUR