BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkar: Geri dönüş yok----

Akar: Geri dönüş yok

Akar: Geri dönüş yok
12 Haziran 2018 - 10:28 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bundan dönüş yok" dedi

Türk Silahlı Kuvvetlerince gece başta Kandil ve Sincar olmak üzere Irak'ın kuzeyindeki hedeflere düzenlenen hava harekatında 12 hedef imha edildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Sincar, Hakurk ve Avaşin-Basyan'a yönelik hava harekatlarını Birleştirilmiş Harekat Merkezinden takip etti

Akar, harekat ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sefer, bu dönemde biz azimle, kararlılıkla tüm terör örgütlerinin, tüm teröristlerin üzerine gitmek suretiyle bunların sonunu getirmekte kararlıyız. TSK, anayasa çerçevesinde ve yasalar doğrultusunda milletinin emrinde ve daima görevinin başındadır" dedi. Akar, "Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bundan dönüş yok" ifadesini kullandı. 

18 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri adım adım Kandil'e ilerliyor. TSK, hava harekatları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Irak'ın kuzeyinde 1-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen hava harekatlarında 18 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bir hafta içerisinde operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaştı. Öte yandan TSK Kandil ve Sincar başta olmak üzere operasyon düzenledi. Hava operasyonunda 12 hedef imha edildi. Orgeneral Akar, operasyonu harekat merkezinden takip etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Niğde Mitingi'nde Kandil operasyonunun başladığını duyurmuştu. Erdoğan, "Bataklığın büyüğünü temizleyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR12 Haziran 2018 20:22

    APOLETLERİNE sevdalı olduğumuz Hulusi Paşam, TERÖRŞİTLERİN KÖKÜNÜ KURUTUN, milketin DÜÂSINA KONUN! Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • sıradan biri12 Haziran 2018 10:58

    keşke cumhuriyet değerlerine yapılan saldırılar karşısında da mertçe dik durabilsen...