BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK, Afrin'in tamamen kontrol altına alındığını açıkladı----

TSK, Afrin'in tamamen kontrol altına alındığını açıkladı

TSK, Afrin'in tamamen kontrol altına alındığını açıkladı
24 Mart 2018 - 11:41 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığınca "Afrin bölgesinde kontrolün tamamen sağlandığı, bölge halkının güvenle evlerine dönüşlerini sağlamak için arama tarama çalışmalarının devam ettiği" belirtildi

Afrin bölgesinde kontrolün tamamen sağlandığını, bölge  halkının güvenle evlerine dönüşlerini sağlamak için arama tarama çalışmalarının  devam ettiği bildirildi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudutlar ile bölgede güvenlik ve  istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz  hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve  zulmünden kurtarmak için, 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de başlatılan "Zeytin  Dalı Harekatı" sürüyor.

Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, Birleşmiş  Milletler (BM) Güvenlik Konseyinin terörle mücadeleye yönelik kararlarıyla, BM  sözleşmesinin 51'inci maddesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde devam  eden harekatta, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı gösteriliyor.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, harekat  kapsamında Afrin bölgesinde kontrol tamamen sağlandı. Halkın güvenle evlerine  dönüşünü sağlamak için gerekli önlemlerin alınmasına ilişkin çalışmalar devam  ediyor.

Bu kapsamda TSK unsurları bölgede el yapımı patlayıcı ve mayın arama  tarama çalışmalarını sürdürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)