BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK, Afrin'de 15 köy ele geçirdi----

TSK, Afrin'de 15 köy ele geçirdi

TSK, Afrin'de 15 köy ele geçirdi
15 Mart 2018 - 18:00 www.finansgundem.com

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda 55. güne girildi. Bölgeden son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Birlikler Afrin merkezine hakim tepelere yerleşti. Afrin çevresindeki köyler teröristlerden temizlendi

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 55. gün. 20 Ocak'ta başlayan harekatta şu ana kadar 3525 terörist etkisiz hale getirildi.

Çembere alınan Afrin merkezinden sivillerin kaçışı başlarken teröristlerin bu kaçışı engellemeye çalıştıkları görüntüler de ortaya çıktı. Öte yandan birlikler de Afrin çevresindeki köyleri temizleyerek hakim tepelere yerleşti. Kuşatma halindeki Afrin'e meskun mahal operasyonu için geri sayım başladı. 

SİVİL HALKI ENGELLEMEYE ÇALIŞAN İŞ MAKİNESİNİN VURULMA ANI

TSK, Afrin’den çıkmaya çalışan sivil halkı engellemek maksadıyla yola yerleştirilen iş makinesinin vurulma anına ilişkin görüntü paylaştı. 

15 KÖY, 1 TEPE ELE GEÇİRİLDİ  

TSK ve ÖSO, Afrin'in Kafer Çil, Birka, Alicaro, Hamoraco, Korzlu, Çakur, Naz, Zerkanlı ve Balal köylerini teröristlerden temizledi. Ayrıca, Kelanlı, Barakaş, Kovanlı, Çalkama, Çarkatlı ve Çakanlı köyleri ile 883 rakımlı tepe de teröristlerden temizledi.

SİVİLLER İÇİN TAHLİYE KANALI 

Afrin'deki teröristler sivillerin tahliyesine canlı kalkan olarak kullanmak istedikleri için izin vermiyorlar. Doğu ve batı cephesinde TSK, sivillerin tahliyesi için boşluk bıraktı ve bir tahliye kanalı açılmış oldu. 

SON BELDE HEDEFTE

Habertürk TV'den Osman Girgin'in aktardığına göre, kontrol altına alınmayan Mabadlı da bir hilal şeklinde çevrildi. Son belde de hedefe girmiş oldu.

Afrin'de bir şehit

 

Erdoğan: İşimiz bitmeden Afrin'den çıkmayacağız

 

Erdoğan'dan kritik Afrin mesajı

 

Kalın'dan flaş Afrin açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)