BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTS'da taşlar yerinden oynayacak!----

TS'da taşlar yerinden oynayacak!

TS'da taşlar yerinden oynayacak!
12 Ekim 2014 - 19:25 www.finansgundem.com

Trabzonspor Avni Aker'de Mersin İdmanyurdu'nu yenemezse ...

Trabzonspor Avni Aker'de Mersin İdmanyurdu'nu yenemezse Halilhodzic'in yerine Hami Mandıralı göreve getirilebilir.

Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldıktan sonra görevi devralan ve adeta o süreçte takımı ayağa kaldıran Hami Mandıralı, sezon bittikten sonra hak etmediği bir şekilde gönderilmişti. Taraftarın sevgilisi olan Hami, yeniden dönebilir. Öyle ki Trabzonspor , ligde 5 haftadır kazanamıyor. Mersin maçı ise dönüm noktası. Eğer Fırtına yine puan kaybederse taşlar yerinden oynayacak. 

AMK gazetesinin haberine göre, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu durumda güven tazelemek için olağanüstü genel kurul kararı alabilir. Gerçekleşmesi daha mümkün gözüken diğer plan ise Hami Mandıralı’yı geri döndürmek. Taraftarın çok sevdiği ve gönderiliş şekli itibariyle haksızlık yapıldığını düşündüğü Hami, göreve gelebilir. 

“TRABZON BENDEN ÖNEMLİ” 

Yönetime kırgın olmasına rağmen Hami hocanın da yakın çevresine, “Ben Trabzonsporluyum ve her zaman kulübün iyiliğini düşünürüm. Trabzon’un geleceği, benim kalp kırıklıklarımdan daha önemlidir” dediği öğrenildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)