BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan hükümet çalışmalarını durdurma tehdidi----

Trump'tan hükümet çalışmalarını durdurma tehdidi

Trump'tan hükümet çalışmalarını durdurma tehdidi
30 Temmuz 2018 - 10:35 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırında duvar inşasını da öngören 'sınır güvenliği' için Demokratların oy vermemeleri halinde hükümetin çalışmalarını durdurmakla tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Meksika sınırına yapmayı planladığı güvenlik duvarı ile ilgili ısrarı sürüyor. 'Sınır güvenliği' için demokratların oy vermemeleri halinde hükümetin çalışmalarını durdurmakla tehdit etti.

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Piyango, yakalama, serbest bırakma ve buna benzer şeylerden kurtulup, sonuçta liyakate dayalı göç sistemine geçmek gerekiyor. Ülkemize seçkin insanların gelmesine ihtiyacımız var" dedi. 

Trump, aylar önce de yaptığı açıklamada "Eğer Kongre çalışmalar için gerekli kaynağı sağlamakta başarısız olursa, sınır güvenliğimizi sağlayamadığımız için federal hükümeti kapatmaktan başka çaremiz kalmayacak" ifadelerini kullanmıştı. 

ABD'ye seçkin insanlar gelmesini isteyen Trump, daha önce de Latin Amerika ve Afrika ülkelerinden gelen göçmenleri aşağılayarak, "Neden bu iğrenç ülkelerden insanların buraya gelmesini isteyelim. Norveç'ten daha fazla göçmen almalıyız." açıklamasıyla tepki çekmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)