BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan bir tehdit daha----

Trump'tan bir tehdit daha

Trump'tan bir tehdit daha
12 Ağustos 2017 - 09:22 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, bu sefer de Venezuela'yı tehdit ederek, bu ülke için 'askeri seçeneğin' izlenebileceğini söyledi.

Trump, Venezuela konusunda pek çok seçenekleri olduğunu, askeri seçeneğin kesinlikle izlenebilecek bir yol olduğunu söyledi.

​Trump, "Dünyanın bize uzak bölgelerinde askerlerimiz var fakat Venezuela bize uzak değil, çok yakınımızda. İnsanlar orada acı çekiyor ve ölüyor. Askeri seçenek dahil birçok seçeneğimiz var" dedi.

​Venezuela'da bir süredir Devlet Başkanı Nicolas Maduro karşıtı eylemler gerçekleşiyordu. Venezuela hükümeti, ülkedeki eylemlerin ABD destekli olduğunu belirterek ABD yaptırımlarına karşı sert bir tutum izliyordu.

Son olarak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Hazine Bakanlığı'nın kendisi hakkında yaptırım kararı almasına, "Bay Emperyalist Trump tarafından yaptırım uygulanmasından gurur duydum. İstediğiniz yaptırımı uygulayın ama ben özgür bir halkın lideriyim" sözleriyle yanıt vermişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)