BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan Biden'a: O... çocuğu----

Trump'tan Biden'a: O... çocuğu

Trump'tan Biden'a: O... çocuğu
30 Temmuz 2023 - 14:14 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, Pennsylvania'da düzenlediği mitingde, ABD Başkanı Biden için ”Bizim başımızda ahmak bir o… çocuğu var ve o bunların yaşanmasına sebep oluyor.” ifadelerini kullandı.

ABD'de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde Cumhuriyetçilerden destek toplamaya çalışan eski başkan Trump, Pennsylvania'da düzenlenen mitingde ABD Başkanı Biden'a çok ağır küfürler savurdu.

Gelecek yıl yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçiler adına başkan adayı olmak için kollarını sıvayan ABD’nin eski başkanlarından Donald Trump, Pennsylvania’da düzenlenen bir mitingde çok sert sözler sarf etti…

Mitingdeki seçmene seslenen ve ABD Başkanı Joe Biden’ı yerden yere vuran Trump, Biden’a çok ağır hakarette bulundu.

Trump, “Diğer ülkelerin liderleri ne yaptıklarını biliyorlar. Onlar bu işte en iyiler. Bizim başımızda ise işinde en iyi olan biri yok. Belki de hiçbir zaman en iyi performansını sergileyen biri olmamıştır. Bizim başımızda ahmak bir o… ç… var ve o bunların yaşanmasına sebep oluyor” dedi.

DAHA ÖNCE DE AYNI İFADEYİ KULLANMIŞTI

Trump’ın 2016’daki seçimlerde zafer elde etmesini sağlayan eyaletlerden biri olarak bilinen Pennsylvania’da konuşan Trump bu ifadeyi daha önce kendisine muhalif olan bazı isimler için de kullanmıştı. Trump aynı ifadeyi siyasetçi Mitch McConnell, gazeteci Chuck Todd ve eski Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaepernick için de tercih etmişti.

Trump, Biden’a hakaret ederken, Biden’ın izlediği göçmen politikası ve sınır koruma politikasını eleştirmek için söyledi. Trump, akli dengesi yerinde olmayan ve teröristlerin ABD’yi işgal ettiğini söyledi.(Sözcü)

Trump'tan Biden'a: ABD ordusunu felakete sürüklüyor

 

Trump Müslüman ülkelere seyahat yasağında ısrarlı

 

Trump: Zarar görse de Putin hâlâ çok güçlü

 

Trump: Komünistler ABD’ye giremeyecek

 

Trump: Sıradaki çok daha kötü olabilir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)