BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı----

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı
14 Şubat 2021 - 12:22 www.finansgundem.com

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek parasını ödedi

Tiger Global Management'ın özel sermaye biriminin kurucu ortağı olan New Yorklu finansçı Scott Shleifer'in Florida'nın en pahalı evini nakit olarak satın aldığı ortaya çıktı. Bir zamanlar Donald Trump'a ait olan okyanus kıyısındaki Palm 122.7 milyon dolar (Türk parasıyla yaklaşık 860 milyon) değer biçildi. Nakit olarak ödenen bu rakam Florida eyaletinde bugüne kadar bir eve ödenen en yüksek miktar olarak tarihe geçti.

PARAYI BORSADAN KAZANDI
Satış sonrası isminin açıklanmasını istemeyen aracı The Post'a yaptığı açıklamada, "Gün boyunca uçtu, eve sadece 15 dakika baktı, anlaşmayı yaptı ve ardından New York'a geri döndü" dedi.

40 milyar doları yöneten Shleifer'in firmasının 2020'de borsalarda yaşanan yükselişten büyük para kazandığı söyleniyor. Palm Beach’in eski sahibi New Jersey merkezli hedge fon sahibi David Tepper, 70 milyon dolara satın almıştı.

140 MİLYON DOLAR İSTENİYORDU
İki yıl önce inşa edilen evin geniş odaları, barı, oyun odası, şarap mahzeni ve güzellik salonu bulunuyor. Ayrıca dokuz yatak odalı bir konak ve bir misafir evini açık alandaki havuz süslüyor. Ayrıca açık hava sineması bulunuyor. 2 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen ev bir ay önce satışı çıkmıştı ve 140 milyon dolar isteniyordu.

Trump kararına ilk tepki Biden'dan geldi

Beyaz Saray'ı karıştıran tehdit skandalı

Trump azil yargılamasında bir kez daha aklandı

Trump'ın azil yargılamasında oylama günü

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burak14 Şubat 2021 23:03

    Ne borsada kazanmasi siyonistlerin parasini yoneten yeni yetmelere kemik atiliyor. Onlarda boyle oynuyor. Gamestopla bu siyonist kopeklerden biri ikisini iyi yediler.

  • Ali14 Şubat 2021 18:27

    Para borsada tabi uygun fiyat doğru zamanlama doğru hisse yoksa ceketinizi alirlar

  • Yorum14 Şubat 2021 14:50

    Bu herşey den önce emlak fiyatlarındaki artışı gösterir o sebeple gyo ları ön plana çıkarır abd gibi enflasyonun olmadığı bir yerde emlakta 6 kat artış %600 kısaca anladığım bu

  • Yorum14 Şubat 2021 21:11

    Kırmızıya basan g.. Sen ne anladın sende yaz anlayalım bilmediğimiz bişey anlamışsın sen belli yazıyı bile okumadan gelip puan veren yazı yazan insanlar var

  • Karışık işler14 Şubat 2021 12:56

    Borsadan çıkış mı yaptı yani.. Düşüş geliyor anlamında işaret mi bu.. Borsadan daha fazla kazanacak olsa pahalı ev almazdı galiba. Yatırım tavsiyesi değildir.