BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın 464 milyon dolarlık cezası için bugün son gün----

Trump'ın 464 milyon dolarlık cezası için bugün son gün

Trump'ın 464 milyon dolarlık cezası için bugün son gün
25 Mart 2024 - 16:03 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, sivil dolandırıcılık davasında 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için verilen sürenin sonuna geldi. Trump, cezayı ödemezse, mal varlıklarına el konulabileceği belirtiliyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.

Trump’ın dava kapsamında verilen toplam 464 milyon dolarlık cezayı ödememesi halinde mal varlıklarına el konulması bekleniyor. Eski ABD Başkanının sahip olduğu binalar, evler, araçlar, helikopterler ve uçağı gibi mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir.

Trump, başsavcı ve yargıcı politik davranmakla suçladı

New York Başsavcısı Letitia James ve davaya bakan yargıç Arthur Engoron’ı politik davranmakla suçlayan Donald Trump sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Benden sırf banka hesabımda benzer bir miktar gördükleri için 450 milyon doların üzerinde saçma ve benzeri görülmemiş bir para cezası ödememi istiyorlar. Zor kazanılan bu paranın büyük bir kısmını başkanlığa aday olmak için kullanmayı planlamıştım. Bunu yapmamı istemiyorlar. Bu seçime müdahaledir."

Trump’ın avukatları tarafından 19 Mart’ta New York Temyiz Mahkemesi’ne verilen dilekçede, 464 milyon dolarlık tazminat cezasının tamamını teminat altına almanın mümkün olmadığı belirtilmişti.

Maddi durumu “istikrarlı” olan Trump’ın önemli varlıklara sahip olduğu vurgulanan dilekçede, buna rağmen tazminat miktarının büyüklüğü nedeniyle kefil olacak sigorta şirketi bulunamadığı ifade edilmişti.

ABD'liler dış ticaret politikalarında 'Trump' dedi

 

454 milyon dolar ceza alan Trump: Param var

 

Trump: Başkan olursam Prens Harry'yi ABD'den kovabilirim!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)