BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Türkiye konusunda 3 seçeneğimiz var----

Trump: Türkiye konusunda 3 seçeneğimiz var

Trump: Türkiye konusunda 3 seçeneğimiz var
10 Ekim 2019 - 23:25 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, "Önümüzde 3 seçenek var: Binlerce asker gönderip askeri açıdan kazanmak, Türkiye’yi yaptırımlarla finansal açıdan çok sert şekilde vurmak ya da Türkler ile Kürtler arasında bir anlaşmaya aracılık etmek" dedi

ABD Başkanı Donald Trump Twitter hesabı üzerinden, Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin yeni paylaşımlarda bulundu.

Trump, paylaşımında "Önümüzde 3 seçenek var: Binlerce asker gönderip askeri açıdan kazanmak, Türkiye’yi yaptırımlarla finansal açıdan çok sert şekilde vurmak ya da Türkler ile Kürtler arasında bir anlaşmaya aracılık etmek" ifadelerini kullandı. 

Trump'ın paylaşımları şöyle:

"IŞİD halifeliğinin yüzde yüzünü yendik ve şu anda Suriye'de Türkiye'nin saldırısı altındaki bölgede hiç askerimiz yok. İşimizi mükemmel yaptık. Şimdi Türkiye, 200 yıldır savaştıkları Kürtlere saldırıyor. 

Önümüzde 3 seçenek var: Binlerce asker gönderip askeri açıdan kazanmak, Türkiye’yi yaptırımlarla finansal açıdan çok sert şekilde vurmak ya da Türkler ile Kürtler arasında bir anlaşmaya aracılık etmek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)