BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump Salman'dan 4 milyar dolar istedi----

Trump Salman'dan 4 milyar dolar istedi

Trump Salman'dan 4 milyar dolar istedi
05 Nisan 2018 - 10:56 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump'ın Suriye'nin yeniden inşa süreci için Suudi Arabistan'dan 4 milyar dolarlık katkı talep ettiği ve Suudi Arabistan Kralı Selman ile yaptığı telefon görüşmesinde bu talebine "evet" yanıtı aldığı bildirildi

Amerikan AP haber ajansının, adının açıklanmasını istemeyen üst düzey Beyaz Saray yetkililerine dayandırdığı haberinde Trump'ın Suriye'nin yeniden inşa süreci için Suudi  Arabistan'dan 4 milyar dolarlık katkı talep ettiği ve Suudi Arabistan Kralı  Selman bin Abdülaziz ile önceki gün yaptığı telefon görüşmesinde Suudi kralın bu  talebe "evet" yanıtı verdiğini bildirdi.

Konuyla ilgili ABD ve Suudi makamlarından henüz resmi bir açıklama  yapılmazken, yetkililer "4 milyar dolarlık katkı konusunda anlaşıldı." yönünde  değerlendirmede bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halkın parası har vurup savruluyor05 Nisan 2018 12:00

    Biz niye istemiyoruz da herşeyimizi buna yatırtıyoruz. Sn Erdoğan halk ve ülkemiz için harcanması gereken kısıtlı kaynaklarımızı,milyarlarca dolarımızı buraya aktardınız. Hani dünya katkısı biz ABD ve AB den daha mı zenginiz. Elin oğlu verdiği her kuruş için dışardan kaynağını buluyor.