BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump saldırıyla ilgili 3 tweet paylaştı----

Trump saldırıyla ilgili 3 tweet paylaştı

Trump saldırıyla ilgili 3 tweet paylaştı
01 Kasım 2017 - 00:52 www.finansgundem.com

ABD Başkanı, New York'taki saldırının ardından Twitter hesabı üzerinden açıklamalar yaptı. İlk tweet'inde hasta ve dengesiz ifadesi kullanan Trump, ikinci tweet'te ise saldırganın IŞİD'li olduğuna vurgu yaptı

New York'ta 8 kişinin öldüğü ve 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın New York Belediye Başkanı Bill de Blasio ile görüştüğü ve saldırıyla ilgili bilgi aldığı duyuruldu.

Trump, saldırıyla ilgili açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Trump, paylaştığı tweet'te saldırısıyla ilgili, "Görünen o ki New York'ta bir başka saldırı çok hasta ve dengesiz birisi tarafından gerçekleştirildi. Emniyet birimleri çok yakından takip ediyor. ABD'DE OLMAZ!" ifadesini kullandı. 

İKİNCİ TWEET

ABD Başkanı Trump, ilk tweet'nden bir süre sonra saldırıyla ilgili bir tweet daha paylaştı. Trump bu tweet'inde ise "DAEŞ'i Ortadoğu'da ve herhangi bir yerde yendikten sonra onların asla ülkemize girmesine asla izin vermemeliyiz. Yeter" ifadesini kullandı. 

Donald Trump, paylaştığı son tweet'te ise saldırıda ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diledi. 

NEW YORK VALİSİ: SALDIRGAN BİR KİŞİ

New York Valisi Andrew Cuomopolis, olayı "uzun namlulu silahlarla sivillere yönelik gerçekleştirilen bir terör saldırısı" olarak nitelendirerek, saldırıyı bir kişinin düzenlediğini söyledi. Coumopolis, ABD’de güvenlik önlemlerinin arttırılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)