BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump Parazit'i beğenmedi----

Trump Parazit'i beğenmedi

Trump Parazit'i beğenmedi
22 Şubat 2020 - 11:05 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Colorado eyaletindeki seçim mitinginde Güney Kore filmi ‘Parazit’e en iyi film ödülü verilmesine tepki gösterdi.

ABD’nin Colorado eyaletinde bir seçim mitingi düzenleyen ABD Başkanı Donald Trump, 92. Oscar Ödülleri'ni eleştirdi. Trump, “Akademi Ödülleri bu yıl ne kadar kötüydü, izlediniz mi?” diye sorduktan sonra ödül anonsunu taklit ederek “Ve ödülü kazanan… Güney Kore’den bir film” ifadelerini kullandı.

"YETERİNCE SORUNUMUZ VAR"

Filmin Güney Kore yapımı olmasına eleştiren Trump, “Güney Kore ile ticaret konusunda yeterince sorunumuz var, bir de üstüne yılın en iyi filmi ödülünü veriyorlar” dedi.

OSCAR'DA TARİH YAZDI

Trump'ın eleştirdiği Güney Kore yapımı Parazit (Parasite) En İyi Film, En İyi Yönetmen (Bong Joon Ho), En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazandı. 6 dalda aday olan ve 4 ödül kazanan Parasite, ilk kez İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film seçilmesiyle Oscar tarihine geçti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)