BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, maske fabrikasını maskesiz ziyaret etti----

Trump, maske fabrikasını maskesiz ziyaret etti

Trump, maske fabrikasını maskesiz ziyaret etti
06 Mayıs 2020 - 07:31 www.finansgundem.com

Arizona'da maske üretimi yapan tesisi ziyaret eden Trump'ın maske takmaması dikkat çekti. Trump, Beyaz Saray Kovid-19 Görev Gücü'nün dağıtılacağı haberini de doğruladı

Başkan Donald Trump, korona virüsü salgınının başlamasından bu yana ilk yurt içi ziyareti için Arizona'ya gitti. Eyalette maske üretim tesisini ziyaret eden Trump'ın maske takmadığı görüldü.

Başkan Trump Arizona'ya gitmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyareti sırasında maske takmasını gerektirecek bir ortama girmesi halinde maske kullanacağını söylemişti. Honeywell International adlı üretim tesisini ziyaret eden Trump, tesiste üretilen maskeleri inceledi.

‘’Korona Görev Gücü Çalışmalarını Tamamlayacak’’

Daha sonra tesiste düzenlenen etkinlikte konuşan Trump, ABD Corona virüsü salgınıyla mücadelede ikinci aşamaya geçmeye hazırlanırken Beyaz Saray Korona Virüsü Görev Gücü’nün de şu anki haliyle görevini tamamlayacağını belirterek yardımcısı Pence'in açıklamalarını da doğrulamış oldu. 

‘’Mike Pence ve görev gücü harika bir iş çıkardı" diyen Trump sürecin ‘’başka bir şekil alacağını’’ belirtti, bunun da güvenlik ve ekonominin yeniden faaliyete açılması konularında olacağını, muhtemelen bu iki alan için de ayrı birer grubun olacağını kaydetti.

Trump, korona virüsüyle mücadelede ‘’görev tamamlandı’’ mesajı mı verdiğinin sorulması üzerine, ‘’Hayır hiç öyle değil. Bu iş bittiğinde görev tamamlanmış olacak’’ ifadesini kullandı.

Başkan Trump, Korona Virüsü Görev Gücü koordinatörü Deborah Birx ile Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Anthony Fauci’nin, görev gücünün dağılmasından sonra da değerlendirme ve tavsiyelerde bulunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Trump: Ölümler olsa da ekonomi faaliyete geçecek

 

Pence açıkladı: Kovid-19 Görev Gücü dağıtılıyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.06 Mayıs 2020 15:56

    TRUMP MASKEYİ UMURSAMAMAKLA HATA YAPTİ ÜLKESİNDE 70 BİNDEN FAZLA İNSANİN ÖLMESİNE NEDEN OLDU BİZ MASKE SATIŞINI YASAKLAYARAK HATA YAPTIK MASKE yasaklamadan önce ECZANEDEN birkaç MASKE SATIN aldığım içın cok sanslıyım maske satışı daha önce yasaklansa daha çok insan ölürdü