BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump herkesi atlattı----

Trump herkesi atlattı

Trump herkesi atlattı
16 Kasım 2016 - 20:52 www.finansgundem.com

Tüm tahminleri yerle bir ederek ABD Başkanı seçilen Cumhuriyetçi Donald Trump, dün gece peşindeki basın ordusunu atlatarak, ailesiyle birlikte yemeğe çıktı

Gazeteciler “Başkan bu gece Trump Tower’da kalacak” denilerek, evlerine gönderildikten sonra, Trump ailesiyle dışarı çıktı.
Trump’a, eşi Melania, kızı Ivanka, damadı Jares Kushner, oğlu Eric, onun eşi Lara, oğlu Don Jr. ve eşi Vanessa ile en küçük kızı Tiffany eşlik etti.

Trump Ailesi, en az 12 araçlık bir konvoy ve bir ambulansla Trump Tower’dan ayrıldı.
Trump Ailesi, Trump ve Melania’nın düğün yemeğini de yaptıkları 21 Club adlı et lokantasına gitti. Trump’lar içeri girer girmez, restoranda yemek yiyenlerin alkışıyla karşılaştı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; basın sözcüsü bile, 20 Ocak’ta Beyaz Saray’a çıkacak olan Trump’ın ailesiyle yemeğe çıktığını fark etmedi.

Tesadüfen restoranda bulunan Bloomberg muhabiri, Trump’ı restorana girerken yansıtan bir fotoğrafı Twitter’dan paylaştı.

Trump, restorandaki yerine doğru giderken, videoya alındı. O sırada Trump’ın patronlara “vergilerinizi düşüreceğiz, endişelenmeyin” dediği duyuldu.

Trump’ın 21 Club’da olduğunu gösteren tweet’i gören basın ordusu, hemen restorana gitti. Fakat mekânın bulunduğu binanın etrafının polis tarafından çevrildiğini gördüler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)