BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump Çin malını gizlice satın alıyor iddiası----

Trump Çin malını gizlice satın alıyor iddiası

Trump Çin malını gizlice satın alıyor iddiası
22 Temmuz 2020 - 14:59 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Çin’de patlak veren ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsün ekonomi ve sağlık sektöründe büyük hasara neden olmasının ardından, Çin ile ticari ilişkileri tamamen kesmekle tehdit ediyor

CNN’de yer alan bir haberde, kamuoyunda bahsedilen tehditlere rağmen Trump’ın tonlarca malı gizli olarak Çin’e ithal ettiği kaydedildi.

Haberde geçtiğimiz Eylül ayından bu yana Trump’ın sahip olduğu şirketin Çin’den sekiz tonu aşkın mal ithal ettiği iddia edildi. Import Genius verilerine göre, mallar ithal edilirken ABD gümrüğüne bildirim gerekiyor.

Trump, ABD Başkanı olarak seçildiği sırada şirketlerinin yönetimlerini oğullarına bıraktığını söylemişti. Ancak hissesi bulunan şirketlerdeki kontrolü devam ediyor.

Trump’a ait kurumlara ve şirketlere sağlanan ithal ürünler, ABD Başkanı’nın diğer kurumlara yaptığı çağrılarla çelişiyor.

Beyaz Saray, konu hakkında yorum yapmadı. Trump'ın kurumları ise olayla ilgili açıklamada taleplerine cevap vermedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)