BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Biden sosyalizmin Truva Atı----

Trump: Biden sosyalizmin Truva Atı

Trump: Biden sosyalizmin Truva Atı
18 Ağustos 2020 - 02:17 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump, Wisconsin'daki konuşmasında Demokrat rakibini hedef aldı. Biden'ın, solcuların kuklası, sosyalistlerin Truva Atı olduğunu öne süren Trump, "Başkanlık görevine aday olan en tehlikeli kişi" ifadesini kullandı

ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'ı "en tehlikeli aday" ve "sosyalizmin Truva Atı" olarak nitelendirdi.

Trump, Wisconsin eyaletinde ABD ekonomisi ve yaklaşan başkanlık seçimleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Biden'ın, solcuların bir "kuklası" olduğunu öne süren Trump, "Joe Biden, hayatımız boyunca başkanlık görevine aday olan en tehlikeli kişi" ifadesini kullandı.

Demokrat Partinin "sosyalist" eğilimleri olduğunu ifade eden Trump, "Biden, sosyalizmin Truva Atıdır." diye konuştu.

Joe Biden'ın başkan yardımcısı adayı Kamala Harris'in de "suç yanlısı" ve "polis karşıtı" olduğunu savunan Trump, "Ben ise her zaman suç karşıtı, polis yanlısıyım." dedi.

Trump, Demokratlar'ın seçimleri kazanmasının tek yolunun da "seçimlere şaibe karıştırmaları" olduğunu öne sürdü.

3 Kasım'daki seçimlerin "en tehlikeli seçimler" olabileceğine dikkati çeken Trump, "Demokratlar kazanırsa, biz de bir diğer Venezuela olabiliriz." uyarısında bulundu.

Öte yandan Trump, sabah saatlerinde Fox News'e yaptığı açıklamaya benzer şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi "dünya çapında satranç oyuncusu" yabancı liderlerin bulunduğu bir dünyada Joe Biden'ın "zihnen yetersiz" olduğunu savundu.

Demokrat Başkan Adayı Biden'ın ocak ayında New York Times'ta yayımlandığı ortaya çıkan bir mülakatında Türkiye ile ilgili sarf ettiği sözler Ankara'nın sert tepkisini çekmişti.

Çin'deki faaliyetlerini ABD'ye getiren şirkete vergi indirimi sözü

 

Trump: ABD Başkanı’nın Erdoğan’la başa çıkacak kapasitesi olmalı

 

Biden'ın "karanlık" yüzü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gokhan Cetinoglu18 Ağustos 2020 11:28

    sürekli nükleer savaş tehdidi oluşturan hadi o olmadı dünyanın sonunu PARA için fosil yakıt şirketleri ile getireyim diyen yabancılara, hem fikir olmayanlara kin kusan ve yalan söylemekten, tarihi ve gerçekleri çarpıtmaktan en ufak çekincesi olmayan Trump kadar tehlikeli başka bir lider yoktur dünyada.