BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump ayakkabı tanıttı----

Trump ayakkabı tanıttı

Trump ayakkabı tanıttı
18 Şubat 2024 - 10:22 www.finansgundem.com

Mahkeme tarafından 354,9 milyon dolar ceza ödemesine hükmedilen ve ABD'de yeniden başkan adayı olması beklenen Donald Trump, kameraların karşısına yeni ayakkabı markasıyla çıktı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 'servetini şişiren mali tablolarla bankaları ve ticari partnerlerini kandırmaya yönelik düzenli dolandırıcılık' suçundan suçlu bulundu. New York mahkemesi eski başkana 354,9 milyon dolar ceza verirken, Trump'ın 3 yıl boyunca New York'ta bulunan herhangi bir şirkette yönetici olması da yasaklandı.

Yeniden ABD Başkanı olmak için kampanya yürüten Donald Trump, ceza kararından hemen sonra kameralar karşısına geçip yeni ayakkabı markasını tanıttı.

Kendi spor ayakkabı markasını çıkaran Trump, Philadelphia'da düzenlenen Sneaker Con etkinliğinde elindeki "Asla Boyun Eğme" isimli ayakkabıyı göstererek "Bunu yapmayı uzun zamandır istiyordum" dedi. Etkinlikte bazı kesimlerin yuhalayarak tepki gösterdiği eski ABD Başkanı, kendisine milyonlarca dolar ceza veren Yargıç Arthur Engoron'u yerden yere vurdu.

Parlak altın renginde ve üzerinde ABD bayrağı olan ayakkabıların fiyatı 399 dolar olarak açıklandı. Trump ayrıca Victory47 ismiyle 99 dolara satılan bir de parfüm çıkardı.

Trump'ın kampanyası ürünlerin seçim süreciyle bağlantılı olmadığını söylese de kampanya yetkilileri ayakkabı ve parfümün reklamını kendi sosyal medya hesaplarında yaptı.

438 MİLYON DOLARLIK CEZA

Trump, ocak ayının sonunda "E. Jean Carroll" adlı kadına tecavüz ve hakaret davasında 83 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilmişti. Eski ABD Başkanı’nın son davada aldığı ceza ile birlikte ödemek zorunda olduğu tazminat rakamı 438 milyon dolara ulaştı.

Forbes dergisine Trump'ın net serveti Eylül 2023 itibarıyla 2,6 milyar dolar civarında. Verilen kararların ardından Trump’ın yatırım araçlarındaki paylarını satması bekleniyor.

Donald Trump'a dolandırıcılık suçundan 354,9 milyon dolar ceza!

 

Trump: Başkan olursam Powell'ı görevden alacağım

 

Trump davasında 'uygun olmayan romantik ilişki' detayı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)