BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTRT’de ‘paralel’ depremi----

TRT’de ‘paralel’ depremi

TRT’de ‘paralel’ depremi
10 Temmuz 2014 - 13:00 www.finansgundem.com

‘Paralel yapıyı tasfiye’ süreci devam ediyor. Bu kez operasyon durağı TRT...

17 Adralık döneminde başlayan “paralel yapının tasviye edilmesi” süreci devam ediyor. Dün de kurumda 5 kişi görevden alındı. Bunlar arasında Genel Müdür Yardımcısı, Hukuk Müşaviri ve Teftiş Kurulu Başkanı da bulunuyor. Görevden alınan isimler ve görevleri şöyle:“Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu, Teftiş Kurulu Başkanı Fethi Fırıncı, Hukuk Müşaviri Veysel Gümüş, Basın Müşaviri Birol Uzunay, Satın Alma Daire Başkanı Selami Karanfil.” (Hürriyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fethi tok16 Şubat 2015 00:13

    Genel Mudur seni ayakta uyutuyorlar. Paralelci diye gorevden aldiginiz adamlar marksist disk uyesi adamlar. Paralel yapi ya Trt yoneticilerini iyi kafalamis ya da santaja ugruyorlar. Stv ve Zaman gazetesinden tramsfer edilmis adamlar hala yoneticilik yapiyorlar. Bilhassa Dis iliskiler dairesi ve haber dairesi yoneticileri neredeyse tamamen paralel yapinin elinde. Ahmet Bokenin Stv den getirdigi yardimcisin idolgun bir maasla Kibrisa yollayarak odullendirdiniz. Kadin orda 4-5 bin dolar maasla tatil yapiyor adeta. Genel Mudur cikmis paraleli temizledik diyor. Anlayin artik ayakta uyutuluyorsunuz. Temizleyemediniz sadece onlar kamufle oldular. Dis iliskilerde Omer Sayar 17 Araliktan sonra paralelci diye girevden alinan Cavusoglunun en has adami. Cavusoglu gitti ama yetine cok saglam bir adam birakmis.