BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTRT sevilen diziyi yayından kaldıracak mı?----

TRT sevilen diziyi yayından kaldıracak mı?

TRT sevilen diziyi yayından kaldıracak mı?
02 Ağustos 2013 - 09:21 www.finansgundem.com

TRT’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun” dizisinin yeni sezonda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor

TRT’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun” dizisinin ekibi, Gezi Parkı olaylarına destek veren oyuncular arasındaydı. Hatta bu konuyla ilgili çok açık taraf oldular ve Gezi Parkı’yla ilgili bir video bile çektiler. Videoda dizinin oyuncuları Gezi Parkı’yla ilgili komik bir muhabbet yapıyordu. İşte tüm bunların “Leyla ile Mecnun” ekibiyle TRT’nin arasını açtığı söyleniyor Dizinin akıbetinin ne olacağı belli değil. Geçen sezon sonunda TRT yönetimi yeni dönemde dizinin devam edeceğini söylemişti ekibe... Yapım şirketi de buna göre setin başlangıç tarihini 15 Ağustos olarak belirledi. Ancak çekimlere günler kala TRT’den hâlâ konuyla ilgili Eflatun Film’e herhangi bir açıklama yapılmış değil.
Tahminlere göre belirsizliğin bu kadar güçlü olmasının en büyük nedeni de Gezi Parkı olaylarından sonra dizinin tekrarlarının TRT’den kaldırılması. Dizinin tekrarları uzun süredir yayınlanmıyor. Bunun üzerine genel yönetmen Onur Ünlü geçtiğimiz gün dizi ekibiyle bir toplantı yaptı ve “Dizinin kalktığı dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor. Devam edip etmeyeceğimiz konusunda TRT’den bana herhangi bir bilgi verilmiş değil. Dizinin akıbeti konusunda belirsizlik sürüyor. Kanalın son kararını bekliyoruz. Şimdilik tek söyleyebileceğim bu” dedi.
Umarım TRT en sevilen dizilerden birini son dönemde her yerde gördüğümüz ‘intikamcı’ duyguyla yok etmeye kalkmaz. Umarım “Leyla ile Mecnun”, Gezi Parkı’nın son mağduru olmaz.
(Kelebek/Cengiz Semercioğlu)
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • XYZ02 Ağustos 2013 12:13

    KENDİLERİNİ AKILLI ZANNEDEN DÜŞÜNMEYEN AKILSIZLAR...

  • XYZ02 Ağustos 2013 12:10

    YAPIN YIKIN KFREDİN. BİLİNÇSİZCE OLAYA TARAF OLUN. YEDİGİNİZ KABA TÜKÜRÜN. HEP SİZ KAZANIN DİGER TARAFI BOŞVERİN... ANLAYANA O KAFA VARSA SİZDE..