BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTRT muhabiri için kötü haber----

TRT muhabiri için kötü haber

TRT muhabiri için kötü haber
24 Ağustos 2013 - 17:56 www.finansgundem.com

Bir hafta önce Mısır'da El Fetih Camisin'de gözaltına alınan TRT muhabiri Metin Turan’ın serbest bırakılması için verilen dilekçe kabul edilmedi

Mısır, bir hafta önce El Fetih Camisi’ne düzenlenen baskında gözaltına alınan ve gözaltı süresi 15 gün uzatılan TRT muhabiri Metin Turan’ın serbest bırakılması için verilen dilekçeyi kabul etmedi.
Kahire Büyükelçiliği’nin Turan için tuttuğu avukat, önceki gün gözaltı süresinin uzatılmasına itiraz edip, serbest bırakılmayı talep eden dilekçeyi savcılığa vermek istedi. Ancak savcılık herhangi bir gerekçe göstermeden dilekçeyi kabul etmedi.

Turan’ın avukatı itiraz dilekçesini hafta başında bir kez daha savcılığa vermeye çalışacak. Savcılık, Turan’ın gözaltı süresini bazı devlet birimlerinden “temiz” kağıdı gelmediği gerekçesiyle uzatmıştı.
Ramazan Bayramı’nın ikinci günü İstanbul-Beyrut seferini tamamladıktan sonra kalacakları otele giderken Lübnan’da kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’yla da ilgili Ankara’ya gelmiş yeni bir bilgi yok.
Türk yetkililer, Lübnan makamlarının pilotların serbest bırakılması için her türlü çabanın gösterildiği dışında herhangi bir beyanatta bulunmadıklarını söylediler.
Bir diplomatik kaynak, “Lübnan son dönemde kendi iç sorunlarına yönelmiş olabilir ama bizim önceliğimiz pilotların serbest bırakılmaları. Bunu her temasta söylüyoruz” dedi.
Kaçırılmayla ilgili haklarında tutuklama kararı çıkarılan 10 kişinin adli makamlara gidip teslim olmadıkları öğrenildi. Olayla ilgili tutuklu olan 3 kişi ise önümüzdeki çarşamba günü mahkemeye çıkarılacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)