BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTribünlerde tepki vardı----

Tribünlerde tepki vardı

Tribünlerde tepki vardı
24 Ekim 2013 - 06:13 www.finansgundem.com

Sarı kırmızılı taraftarlar, sopalı pankartlara ‘Fatih Terim’ yazdı. Mancini’nin ismine yer verilmedi

Galatasaray tribünleri, Kopenhag maçı öncesi İtalya’ya özgü olan bir şekilde yönetime mesaj verdi. Fatih Terim’in görevinden alındığı tarihten bu yana her 90 dakika öncesi sarı kırmızılı yönetime tezahüratları ile mesaj veren Galatasaray taraftarı dün ilginç  bir yöntemi tercih etti. İtalya’da futbolseverlerin yıllardır uyguladığı ‘sopalı pankart’ modeli dün gece Arena’da da yapıldı.

‘Çare Drogba’ yazdılar
İtalya usulü hazırlanan onlarca sopalı pankartta sayısız mesaj vardı. Bütün Galatasaraylı futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu pankartlarda ‘Fatih Terim’ ve ‘İmparator’ isimleri de yer alıyordu. Pankartlar kale arkasında inanılmaz bir görüntü oluşmasını sağladı. Ancak İtalyan usulü bu pankartların hiçbirinde Galatasaray takımının İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini’ye yer verilmemesi dikkat çekti. İşte o pankartlardan bazıları... ‘Çare Drogba’, ‘Organize işler’, ‘Kewell’, ‘No Drogba no party’, ‘Haldun Üstünel’.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)