BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonsporlular saldırdı----

Trabzonsporlular saldırdı

Trabzonsporlular saldırdı
22 Mayıs 2013 - 22:03 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi istenmeyen olaylar yaşandı

Fenerbahçeli iki taraftar, Trabzonsporluların arasına girince kavga çıktı. Fenerbahçeli olduğu anlaşılan taraftarlar, Trabzonlular tarafından uzun süre kovalandı. Bir köşeye sıkıştırılan taraftarlar, bazı Trabzonluların ayırmaya çalışmasına ve 2 taraftarı korumak istemesine rağmen, tekme ve yumruklara maruz kaldılar.
2 taraftarın küfürlü konuştukları ve yoldan geçerken Trabzonluları tahrik ettikleri iddia edilirken, bordo-mavili taraftarlar önce sözlü olarak bu kişileri uyardılar, sonra ise bölgeden uzaklaşmasını istediler.
Sürtüşmeler devam edince, çok sayıdaki Trabzonlular 2 gence dayak atmaya başladılar. Trabzonlu bazı taraftarlar, Fenerbahçeliyi korumaya ve dayak yemelerini engellemeye çalışsa da çoğunluk saldırıda bulundu.
Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar arasında Ankaragücü taraftarlarının da oldukları gözlendi. Gençlik Parkı kısmında gelişen bu olayda Ankaragücü ve Trabzonlu taraftarlar birlikte hareket ettiler. Başkent takımının taraftarları Trabzon'dan yana olmayı tercih ettiler.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)