BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan UEFA açıklaması----

Trabzonspor'dan UEFA açıklaması

Trabzonspor'dan UEFA açıklaması
16 Temmuz 2014 - 15:01 www.finansgundem.com

Trabzonspor, UEFA'ya yaptığı savunma hakkında açıklama yayınladı

UEFA'nın Trabzonspor hakkında yürüttüğü soruşturma çerçevesinde bordo mavili kulüp savunmasını nasıl yaptığına dair bir açıklama yaptı...
 
İşte Trabzonspor tarafından yapılan açıklama;

UEFA tarafından Trabzonspor hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde, Hukuk Kurulumuz ve İsviçre'deki avukatlarımızın yaptığı ortak çalışmayla savunmamız hazırlanmış ve 14.07.2014 tarihinde UEFA'ya sunulmuştur. Belge, genel olarak usule dayalı beyanlar içermektedir.

Savunmada özetle, tüm bilgi ve belgelerin en başından beri UEFA'da olduğu ve zaten bunlara dayanılarak yöneticileri şike yapan Fenerbahçe Kulübü'ne UEFA tarafından ceza verildiği belirtilmiştir.

Ayrıca, Trabzonspor Kulübü'nün 2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 yıllarında UEFA tarafından, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kabul kriterlerine uygun bulunarak davet edildiği açıklanmıştır.

UEFA Disiplin ve Kontrol Komitesi'nin iddiaları incelemek istemesi halinde ise esasa ilişkin savunmamızı yapmak için duruşma talep edilmiş, tanık ve delil gösterme hakkımız saklı tutulmuştur. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)