BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan suç duyurusu----

Trabzonspor'dan suç duyurusu

Trabzonspor'dan suç duyurusu
27 Eylül 2013 - 16:57 www.finansgundem.com

Bordo-mavili kulüp, Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı görevindeyken Fenerbahçe için yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacak

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yönetim olarak 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını istemekten hiçbir zaman vazgeçmediklerini belirterek, "Bu Pazartesi günü Trabzonspor olarak bir karar alacağız. Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı görevindeyken Fenerbahçe 'yi kurtarmak için neler yaptığını anlatmış, kanunları çiğnemiş ve görevini kötüye kullanmıştır. Mehmet Ali Aydınlar hakkında şahsım ve kulübüm adına suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'yi kurtarmak için Trabzonspor'un haklarının yendiğini dolaylı olarak anlattığını öne süren Çakıroğlu, şunları kaydetti:
"Birebir bunu söylememesine rağmen açıklamasında bunları demek istemiştir. Mehmet Ali Aydınlar için suç duyurusunda bulunacağız ve arkadaşlarımla da bunu görüşeceğim. Bugüne kadar bunu yapmayışımızın nedeni, CAS'ın gerekçeli kararını açıklamamış olmasıdır. Bu karar geldiği zaman şu anki TFF'nin gereğini yapıp kupayı vermesi ve ligi tescil etmesi gerekmektedir. Aksi halde kanunları uygulamamaktan dolayı federasyon hakkında da bir dilekçe vereceğiz."
HACIOSMANOĞLU'NUN DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞMESİ
Çakıroğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yapacağı görüşmeye ilişkin, "Başkanımızın kendisine 'kupayı bize verin' demekten başka diyecek bir şeyi olmaz. Sonuçta yapılan görüşmede nelerin konuşulabileceği ve kulüp olarak neyi istediğimiz çok açık" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)