BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan çirkin saldırıya kınama!----

Trabzonspor'dan çirkin saldırıya kınama!

Trabzonspor'dan çirkin saldırıya kınama!
05 Nisan 2015 - 13:09 www.finansgundem.com

Trabzonspor kulübü resmi sitesinden yayınladığı duyuruyla saldırıyı kınadı.

Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken saldırıya uğrayan Fenerbahçe için bir açıklama da Trabzsonspor'dan geldi.
 
Resmi siteden açıklama yapan Trabzonspor, yapılan saldırıyı kınadı.
 
İşte Trabzonspor'un açıklaması:
"Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanına dönerken Sürmene istikametinde Fenerbahçe kafilesinin içinde bulunduğu otobüse yapılan, spor ve insanlıkla bağdaşmayan çirkin ve ahlaksız saldırıyı esefle kınıyoruz. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı yapanların biran önce emniyet güçlerimiz tarafından bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz"
 
Galatasaray ve Beşiktaş Kulüpleri de Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınadı
 
GALATASARAY
Rize-Trabzon karayolunda Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıya Galatasaray'dan bir tepki geldi.
 
Sarı-kırmızılı kulüp yöneticisi Selim Arda Üçer, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. "Silahın, şiddetin, ölüme yol açabilecek hiçbir eylemin savunalacak tarafı yok." yazan Üçer'in açıklamaları şu şekilde: "Silahın, şiddetin, ölüme yol açabilecek hiçbir eylemin savunalacak tarafı yok. Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun. Şike başka, hayat başka..."
 
BEŞİKTAŞ
"Çaykur Rizespor deplasmanından dönmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı esefle kınıyoruz. Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerken, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."
 
TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse Rize-Trabzon yolunda yapılan saldırıyı kınayarak, "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
 
TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Bu akşam oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ertesinde Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm Fenerbahçe camiasına 'geçmiş olsun' diyor, saldırıda yararlanan araç şoförüne acil şifalar diliyoruz" denilerek, şu ifadelere yer verildi:
 
"Bu saldırıyı sadece güzide bir kulübümüze değil, Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almaları için Türkiye Futbol Federasyonu olarak olayın takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz. Bu vesileyle tüm futbol camiasına, medyaya ve özellikle de yöneticilerimize, futbol ortamını geren, şiddeti kışkırtan beyanatlarından uzak durmaları ve tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gereğini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)