BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a ağır darbe----

Trabzonspor'a ağır darbe

Trabzonspor'a ağır darbe
04 Mart 2013 - 21:32 www.finansgundem.com

Trabzonspor, Süper Lig'de 24. haftanın kapanış mücadelesinde Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu

İstanbul temsilcisi yabancı oyuncuları Viduez ve Uche ile galibiyeti getiren golleri buldu. Kasımpaşa bu sonuçla puanını 36'ya yükselterek Avrupa'ya gitme mücadelesinde önemli bir 3 puan aldı.
Trabzonspor ise bu mağlubiyetle 30 puanda ve 10. sırada kalarak kendini adeta ateşe attı. Düşme hattında 16.sırada bulunan SB Elazığspor 27 puanda bulunuyor.
Karşılaşmanın ikinci yarısında kendilerine ayrılan tribünde bulunan Trabzonsporlu taraftarların protesto sesleri yükseldi. Bordo mavili taraftarlar yönetimi istafaya davet ederken, oyuncu değişikliği sırasında ise Zokora'yı yuhladı.
KASIMPAŞA 2-0 TRABZONSPOR
GOL: DK.38 Viudez, DK.44 Uche (Kasımpaşa)
SARI KART: Adem, Ernst, Ibricic (Kasımpaşa)
KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Barış, Sancak, Abdurrahman, Kerem, Ibricic, Ernest, Uche (DK.90 Pablo), Viudez, Adem (DK.78 Şahin)
TRABZONSPOR: Onur, Mustafa, Abdullah (DK.46 Halil), Serkan, Giray, Celustka, Sapara (DK.46 Alanzinho), Zokora (DK.80 Yasin), Colman, Olcan, Henrique
KARŞILAŞMA ÖNCESİ NOTLAR
Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, geçen hafta ligde sahaya sürdüğü kadroyu bozmadı. Kafkas, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan maçın kadrosunda tek değişiklik yaptı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü, sakatlığı bulunan Petr Cech'in yerine Giray Kaçar'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Janko, Volkan Şen ve Soner Aydoğdu ise kadroda yer almadı.
Kasımpaşa'da 3 değişiklik
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından Trabzonspor karşısında 3 oyuncu değişikliği yaptı. Sarı kart cezası bulunan Yalçın Ayhan'ın yerine, savunmanın göbeğinde Barış Başdaş, görev aldı. Gürcü çalıştırıcı, sakat Djalma'nın yerine İbricic'e ilk 11'de şans verirken, hasta olan Sarmov'un yerine ise Keram Şeras, forma giydi.
18 Yaş Altı Coca Cola Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Kasımpaşa 18 Yaş Altı Takımı'na maç öncesi düzenlenen törende kupasını kulüp başkanı Zafer Yıldırım verdi. İki takım arasındaki karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor'un eski çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam da izledi. Trabzonsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Kasımpaşalı taraftarlar da takımlarına destek verirken, mücadeleyi 7 bine yakın taraftar izledi. Bu arada, dün vefat eden sanatçı Müslüm Gürses, şarkıları stat hoparlörlerinden sık sık çalınarak anıldı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)