BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor yönetimine istifa çağrısı----

Trabzonspor yönetimine istifa çağrısı

Trabzonspor yönetimine istifa çağrısı
05 Mart 2018 - 21:49 www.finansgundem.com

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı ağırladığı karşılaşmada bordo-mavili taraftarlar yönetimi istifaya davet etti

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş,Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle geçilirken, ikinci yarıda siyah-beyazlılar, Babel'in golleriyle skoru 2-0'a getirdi. 

İki farklı geriye düşen Trabzonspor'da taraftarlar isyan bayrağını çekti. Bordo-mavili taraftarlar, karşılaşmanın 80. dakikasında "yönetim istifa" tezahüratı yaparak Usta ve yönetimini istifaya davet etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat05 Mart 2018 23:12

    Yönetimle ne ilgisi var.her şey de olduğu gibi burada da para konuşuyor.Beşiktaş yabancı futbolculara bayaaa para gömmüş , hal böyle olunca Trabzonspor çok gayret etmesine rağmen yenildi , gerçekten çocuklar iyi mücadele ettiler ama karşı taraf oldukça iyi fubolcu toplamış , sonuçta para meselesi , bu konuda trabzonsporun herhangi bir sorumluluğu yok ellerinden geleni yaptılar.Yönetim ne yapabilir gelecek yıl yeni transferler yapabilir.