BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor Cardozo'yu bitirdi----

Trabzonspor Cardozo'yu bitirdi

Trabzonspor Cardozo'yu bitirdi
17 Mayıs 2014 - 08:47 www.finansgundem.com

Portekiz'in Correio da Manha gazetesi, "Trabzonspor Paraguaylı forvet için Benfica kulübü ile 6.5 milyon euro'ya anlaştı" diyerek müjde verdi

Trabzonspor, Oscar Cardozo'da mutlu sona ulaştı... Gelecek sezon için şampiyonluk planları yapan bordo-mavililerin, uzun süredir transferi için mesai harcadığı Cardozo için kulübü Benfica ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
 
Portekiz gazetesi Correio da Manha'da yer alan habere göre; Trabzonspor ile Benfica arasında 6.5 milyon euro'ya el sıkışıldı. Kulübün CEO'su Burak Gürdal, Sevilla ile Benfica arasında Torino'da çarşamba günü oynanan Avrupa Ligi finalini tribünden izlemişti. Maçın uzatma anlarında oyuna giren ve bir de penaltı kaçıran Cardozo için Portekiz ekibi ile masaya oturan Gürdal, "Bizim şartlarımız bunlar. Elimizde başka alternatifler de var. Oyuncu da bize gelmek istiyor. Burada mutsuz olduğunu biliyoruz" demiş ve topu Benfica'ya atmıştı. 
 
BAŞKAN ALIP GELECEK 
Gazete, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin 12 milyon euro'luk teklifini reddeden Benfica'nın 60 milyon euro serbest kalma maddesi bulunan Cardozo'nun bu sezon gösterdiği performans sonrası daha fazla zarar etmemek için Trabzonspor'un 6.5 milyon euro'luk teklifine 'evet' demek zorunda kaldığını yazdı. Ayrıca bizzat Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Lizbon'a imzaya geleceğini sonra da Cardozo ile birlikte Türkiye'ye döneceğini duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)