BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon'da taraftarlar sahaya girdi, F.Bahçeli futbolculara saldırdı----

Trabzon'da taraftarlar sahaya girdi, F.Bahçeli futbolculara saldırdı

Trabzon'da taraftarlar sahaya girdi, F.Bahçeli futbolculara saldırdı
17 Mart 2024 - 23:30 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Maç boyunca yabancı madde atıldı, maç sonu taraftar sahaya girdi, sarı lacivertli futbolculara saldırdı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından saha içinde arbede yaşandı.

Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi. Trabzonsporlu taraftarların üzerine geldiği Fenerbahçeli Osayı Samuel, taraftarlarla kavga etti.

Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

SAHAYA YABANCI MADDE YAĞDI

Trabzonsporlu taraftarların sahaya attığı patlayıcı madde ve su bardakları nedeniyle zaman zaman maç durdu. Büyük gerginlik, Fenerbahçe’nin Fred’in golüyle öne geçmesiyle başladı. Gol sonrası tribünlerden yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal başından yaralandı, buz tedavisi yapıldı. Ardından Trabzonspor'un kullanacağı kornerde ceza sahası içine yine yabancı madde yağdı. Fenerbahçeli Edin Dzeko kısa bir süre yerde kaldı. Oyun sürerken tribünden atılan bir madde Dusan Tadic’e isabet etti. Tadic de bir süre yerde kaldı. Karşılaşmanın orta hakemi Halil Umut Meler, sahaya atılan maddeler nedeniyle yardımcı hakemleri de orta sahaya çağırarak taraftarların sakinleşmesini bekledi, anons yapıldı.

Trabzon'daki 5 gollü dev maçın galibi F.Bahçe

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)