BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrabzon Valisi'nden saldırı hakkında açıklama----

Trabzon Valisi'nden saldırı hakkında açıklama

Trabzon Valisi'nden saldırı hakkında açıklama
05 Nisan 2015 - 11:50 www.finansgundem.com

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen saldırının detaylarını açıkladı

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne bu akşam Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon'un Sürmene ilçesinde düzenlenen saldırı ile ilgili iki farklı açıklama yaptı.
Abdil Celil Öz, yaptığı ilk açıklamada, saldırının ilk belirlemelere göre taşla yapıldığını söyledi.
 
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Trabzon Havalimanı'nda görüşen Vali Abdil Celil Öz, kendilerine "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak "Saldırıyla ilgili ilk intiba olarak farklı söylentiler var. ilk intiba; şoförün yarasının taştan kaynaklandığı yönünde. Olay yeri inceleme ekipleri şu anda olay yerinde. Bakacağız, inceleyeceğiz takip ediyoruz. Bir takım söylentiler var hepsini bakacağız, sonucunu takip edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız aradılar, onlar da takip ediyorlar. Hepimiz takip edeceğiz" dedi.
 
Her zamanki güvenlik tedbirlerini aldıklarını ifade eden Öz "Yol boyunca bütün üst geçitlerde viyadüklerde önlem aldık. Polis ve jandarmada gerekli tedbirler var. Kendini bilmez birisi bunu binadan mı attı arabadan mı attı böyle bir şey yaşandı bilmiyorum. İnşallah bunun faillerini bulacağız yakalayacağız" diye konuştu.
 
İKİNCİ AÇIKLAMA GELDİ: SİLAH GİBİ GÖRÜNÜYOR
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz daha sonra yaptığı açıklamada, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yönelik saldırıya ilişkin, "Son durum silah gibi gözüküyor. Çok net bir şey söylemek erken ama bir tüfekle atılan bir tür mermi gibi gözüküyor. Bulgular öyle görünüyor" dedi.
 
Öz, şoförün hastanedeki tedavisinin sürdüğünü anlatarak, "Hayati fonksiyonları iyi gözüküyor müdahale ediliyor" diye konuştu.
Şu an için çok net bir şey söylemenin erken olduğunu dile getiren Öz, "Son durum silah gibi gözüküyor. Çok net bir şey söylemek erken ama bir tüfekle atılan bir tür mermi gibi gözüküyor. Bulgular öyle görünüyor" ifadesini kullandı.


LİGLER ERTELENİYOR MU

FENERBAHÇEYE SİLAHLI SALDIRI

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA

SALDIRI NASIL OLDU

GALATASARAY'DAN SALDIRI SONRASI İLK TEPKİ

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TALEP

SALDIRI SONRASI SOSYAL MEDYADA YER YERİNDEN OYNADI

FENERBAHÇE'YE SALDIRI DÜNYA BASININDA 

FEDERASYON'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

BAŞBAKAN'DAN SALDIRI AÇIKLAMASI


CUMHURBAŞKANI VALİLERİ ARADI
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)