BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon idmanda gibiydi----

Trabzon idmanda gibiydi

Trabzon idmanda gibiydi
24 Ocak 2013 - 22:51 www.finansgundem.com

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 yendi

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Mersin İdman Yurdu'nu 3 - 0 mağlup etti. Trabzonspor bu sonuçla grupta puanını 12'ye yükseltti.
Karşılaşmada rahat bir oyun ortaya koyan Trabzonspor'da golleri Adrian, Vittek ve Halil buldu. Bordo mavililerde Zeki, Abdullah, Aykut, Mustafa, Soner ve Emre gibi genç oyuncular da forma şansı buldular.
Taraftarlar karşılaşmay ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde çok büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 5 bin dolayında bordo-mavili taraftar tribünlerde takımlarına destek verdi. Çok az sayıda Mersin İdmanyurdu taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar.
Bordo mavililer kupada seri galibiyetlerle puanını 12'ye çıkartırken güney termsilcisi Mersin İdman Yurdu grupta puanla tanışamadı.
Trabzonspor'da eksik oyuncular
Trabzonspor'da kart cezalısı Serkan, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takım kampında bulunan Zokora ve Bamba ile kalp rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Giray, sakatlıkları bulunan Tolga ve Janko kadroda yer almadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Henrique ve Sapara'yı da 18 kişilik maç kadrosuna almadı.
Forvette Janko ve Henrique'nin yokluğunda son haftalarda ilk 11'de sahaya çıkan Vittek görev yaptı. Genç oyuncu Emre Güral ise yedek kulübesinde kendine yer buldu.
Güneş, savunmada Celustka'yı yedek soyundururken, Mustafa ile devre arasında 1461 Trabzon'dan kadroya dahil edilen Abdullah Karmil'i oynattı. Abdullah, bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıktı. Savunmanın solunda Cech görev yaparken, Emerson yedekler arasında yer aldı.
Volkan Şen ise lig ve kupa maçları olmak üzere 20 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.
Karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanları Faik Gökay ve Cemal Saltık için saygı duruşunda bulunuldu.
Trabzonspor: Onur, Zeki, Abdullah, Mustafa, Cech, Aykut, Colman, Adrian (Dk.60 Soner), Volkan (Dk.64 Emre), Olcan, Vittek (Dk.77 Halil)
(Mersin İY: Orkun, Can Erdem, Eren, Nurullah, Tanju, Murat Ceylan (Dk.64 Burhan), Abdülkadir, Mitrovic (Dk.46 Serkan), Mahmut, Nobre (Dk.46 Hakan), Mehmet Yıldız
Karşılaşmadan önemli dakikalar;
-Dk.85 Trabzonspor, Halil'in bulduğu golle durumu 3-0 yaptı.
-Dk.60 Kaleciyle karşı karşıya kalan Adrian'ın vuruşunda kaleci Orkun başarılı oldu.
-Karşılaşmada ilk yarı Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile bitti.
-Dk.42 Adrian topu vatandaşı Vittek'e indirdi. Vittek iyi vurdu ve farkı ikiye çıkardı. (2-0)
-Dk.29 Adrian ceza sahası dışından şansını denedi, top auta çıktı.
-Dk.25 Nobre'nin pasında Mehmet Yıldız şutunu çekti Onur başarılıydı.
-Dk.5 Olcan'ın ortasına Adrian gelişine güzel vurdu ve golü buldu. (1-0)
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)