BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTosuncuk'un 25 saati aşan sorgusu tamamlandı----

Tosuncuk'un 25 saati aşan sorgusu tamamlandı

Tosuncuk'un 25 saati aşan sorgusu tamamlandı
07 Temmuz 2021 - 01:00 www.finansgundem.com

'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın’ın polisteki 25 saati aşan sorgusu tamamlandı

Brezilya'dan Türkiye’ye getirilen ‘Çiftlik Bank’ davası sanığı ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın polisteki ifade işlemleri tamamlandı. Sanığın sabah erken saatlerde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilmesi bekleniyor.

Uzun süredir Interpol tarafından ‘kırmızı bülten’ ile aranan ve 1 Temmuz’da Brezilya’da Türk makamlarına teslim olduktan sonra cumartesi günü Türkiye'ye getirilen Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın’ın, gözaltında tutulduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade işlemleri tamamlandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şubesinde dün akşam saat 21:45’te başlayan ifade sürecinde sanık Aydın’a 60 sayfadan oluşan soru listesindeki tüm soruların yöneltildiği öğrenildi. Zaman zaman ara verilen sorgu süreci 25 saati aştı.

Sanığa, firari olarak arandığı sırada yurt dışında kimlerle temas kurduğu ve beraberinde getirdiği belgeler başta olmak üzere soruşturmanın kilit isimlerinden kırmızı bültenle aranan ağabeyi Fatih Aydın'la ilgili de sorular yöneltildi.

Tosuncuk'un köylülerinden 'zeka' itirafı

 

Tosuncuk'un dosyasına gizlilik kararı

 

Tosuncuk cebinde listeyle geldi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU07 Temmuz 2021 10:42

    Bakın görün tosuncuk ANAYASA MAHKEMESİ ne başvuru yapacak hak ihlalinden bir kaç güne kalmaz çıkacaktır.yakında ABDULLAH ÖCALAN da aynı başvuruyu yapıpda aynı karar alınacağından endişeliyiz millet olarak.