BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTopbaş: Maddi kayıp 100 milyon TL----

Topbaş: Maddi kayıp 100 milyon TL

Topbaş: Maddi kayıp 100 milyon TL
26 Haziran 2013 - 13:01 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: İstanbul'un maddi kaybı 100 milyon liradan fazla

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı olayları sebebiyle İstanbul'daki ekonomik kaybın 100 milyon liradan fazla olduğunu söyledi. 
Kadir Topbaş, Gezi Parkı olayları sonrası zarar gören esnaflarla Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı devam ederken açıklama yapan Topbaş, görüşmeler hakkında bilgi verdi. Topbaş İstanbul'da oluşan zararın 100 milyon liradan fazla olduğunu ifade etti. Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Günü birlik kazanan küçük esnafın mağduriyetini hesaplamak mümkün değil. Bundan dolayı eylemciler halkı arkalarına alamadılar. Zaten halkı arkalarına almaları da mümkün değil. Kendi başlarına kaldılar."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş26 Haziran 2013 16:01

    Kadir Topbaş genel olarak sakin konuşurken şu an provokasyona doğru giden bir çizgide maalesef. Halkı arkalarına almaları diye bir şey yok, çünkü zaten onlar halk. Kömüre henüz muhtaç etmedikleriniz oraya çıkıp zulmünüze karşı durabildi. Yüzbinlerce kişi tüm Türkiye'de sadece gazdan korunabilmek için teçhizatlar meydan ve caddelerdeydi. Zarar varsa bu zarar polis yüzünden olmuştur. Kadir Topbaş, hükümet ve AKP esnafı bu kadar çok düşünüyor olsaydı metro istasyonlarını bile AVM'lere peşkeş çekmezdi. Metro istasyonlarının bir bölümü doğrudan AVM'ye açılıyor. Bahçelievler Metroport ilk yapıldığında istasyonun çıkışı yenilemeye alınmış ve tek çıkış olarak Metroport AVM kalmıştı. Mecburen içinden geçirdiler insanları. Yani AVM'nin kucağına ittiler. Mecidiyeköy'de bir çıkış Trump AVM'ye, diğer çıkış Cevahir AVM'ye. Levent'te Metrocity ve Kanyon çıkışları var. Esnafı AVM'lere ezdirirken zarar vermediniz de sosyal, ekonomik ve çevresel hakları için zulmünüze direnen insanlar mı zarar verdi? Komik olmayın. 2002'den bu yana kepenk indiren esnafa zararı eylemciler vermedi. Bir şey söylerken Allahtan korkun. Edeb Yâ Hû!