BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOBB Başkanı büyük vurgun hilesini açıkladı----

TOBB Başkanı büyük vurgun hilesini açıkladı

TOBB Başkanı büyük vurgun hilesini açıkladı
27 Mart 2018 - 11:22 www.finansgundem.com

Ankara’da girişimcilere seslenen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bir bebe çıkıyor, bir safsata kuruyor, 130 binden fazla kişiyi dolandırıyor. Ama sonu hüsran. Dürüstlükten vazgeçmeyin, sonunda mutlaka kazanırsınız” yorumunu yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, girişimcilere Çiftlik Bank örneğiyle seslendi. Hisarcıklıoğlu. “Bir bebe çıkıyor, bir safsata kuruyor, 130 binden fazla kişiyi dolandırıyor. Ama sonu hüsran. Dürüstlükten vazgeçmeyin, sonunda mutlaka kazanırsınız. İşin hilesi dürüstlüktür. Çok kazanmak istiyorsanız, yine dürüst olun” dedi.

TOBB öncülüğünde düzenlenen Türkiye’nin en büyük girişimcilik zirvesi G3 Forum’un Ankara’da düzenlenen 10. zirvesine katılan Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de yanlış olan bir algıyla kâr etmenin ayıp olarak görüldüğünü söyledi. “Zengin olmak ayıp değil” diyen Hisarcıklıoğlu, “Tam tersine tüm dünyada teşvik ediliyor” dedi. Yeni sistemde ülkelerin girişimci ithal etmek için birbiriyle yarıştığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti: “Girişimcilik en iyi pasaport. Girişimciysen kırmızı-yeşil pasaporta ihtiyacın yok. Fikri olanın pasaporta bile ihtiyacı yok. Girişimci doğulmaz, olunur. Hayallerinizi çok geliştirin. Millet uzaya gitmek için özel sektör eliyle para topluyor, ama bizimki gibi değil. Kimi kastettiğimi anladınız. Unutmayın yeniyi yakalayan kazanıyor. Yere düşmeyenden ise girişimci olmuyor.” Artık zengin olmak için tek bir bilgisayar, iyi bir ekip ve iyi bir fikrin yeterli olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Sıradan bir insanın dünyanın en zenginlerinden olmasına olanak sağlayan bir sistem bulunduğunu” söyledi. Eskiden memura kız verildiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu şimdilerde ise babaların kızlarını evlendirmek için girişimci aradığını söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Girişimcilik moda haline geldiyse, bunu da ülke gündemine sokmaktan mutlu olurum” dedi. (Hacer Boyacıoğlu/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet sabri barut27 Mart 2018 12:54

    çek'te hapis cezasını kalırtmaya sizde yardımcı oldunuz,dolandıcıların önünü açtınız hangi dürüstlükten bahsediyorsunuz.?

  • Saçma bir konuşma yapmış 28 Mart 2018 00:17

    Saçma bir konuşma yapmış