BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTL'nin değeri 2 yılın en düşüğünde----

TL'nin değeri 2 yılın en düşüğünde

TL'nin değeri 2 yılın en düşüğünde
07 Haziran 2013 - 09:22 www.finansgundem.com

Erdoğan'ın Topçu Kışlası'nın protestolara rağmen yeniden inşa edileceğini söylemesi liranın değerini düşürdü

Sepet (yarım euro + yarım dolar) bazında TL, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye dönüşünün ardından da Taksim Gezi Parkı'na yapımı planlanan Topçu Kışlası konusunda, uzlaşmacı bir yol izlenmeyeceği yönünde algının devamıyla 2,21'yi aşarak 21 Ekim 2011'den bu yana en yüksek seviyeye tırmandı.
Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı'nda ağaçların sökülmesini protesto etmek amacıyla başlayan eylemlerin hukuksuzluğa döndüğünü ve derhal son bulması gerektiğini vurguladı, faiz lobisinin borsada spekülasyon yaparak hükümeti tehdit ettiğini söyledi.
Gezi Parkı'nda ağaçların sökülmesini barışçıl şekilde protesto eden bir gruba 28 Mayıs günü sabah erken saatlerde polisin biber gazı sıkmasıyla başlayan protesto eylemi, farklı illerden yüzbinlerce insanın katıldığı protestolara dönüştü.
Öte yandan bankacılar, son dönemde Ortadoğu bölgesinde devam eden endişelerin de piyasadaki satış baskısında etkili olduğunu belirtiyorlar.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)