BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTita Vilanova hayatını kaybetti----

Tita Vilanova hayatını kaybetti

Tita Vilanova hayatını kaybetti
25 Nisan 2014 - 21:02 www.finansgundem.com

Pep Guardiola'nın görevden ayrılması sonrasında Barcelona'nın teknik direktörlüğünü yapan İspanyol teknik adam Tita Vilanova hayatını kaybetti

Yaklaşık iki yıldır kanser tedavisi gören Vilanova, durumunun kötüleşmesi sonrasında perşembe günü Quiron Hastanesine kaldırılmış ve ameliyat edilmişti. Operasyonun ardından yoğun bakıma alınan İspanyol teknik adam hastalıkla olan mücadelesine daha fazla devam edemedi ve hayata gözlerini yumdu. 

Barcelona'nın başında 2012-2013 sezonunda 100 puanla şampiyonluğa ulaşan Katalan teknik adam 17 Eylül 1968 doğumluydu.

MOURİNHO İLE TANIDIK
Tito Vilanova'yı 2011 yılında Camp Nou'da oynanan Barcelona - Real Madrid maçında tanıdık. Katalanların 3-2 kazandığı maçta kendine hakim olamayan Jose Mourinho çıkan olaylar sırasında parmağını Tito'nun gözüne sokmuştu. Tito da bu harekete Mourinho'yu iterek karşılık vermişti.

LA MASİA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Kariyeri boyunca en büyük arzusu La Masia'dan çıkan bir 11'le sahaya çıkmak olan Tito Vilanova, bu hayalini 25 Kasım 2012'de gerçekleştirdi. Levante ile oynadıkları ve 4-0 kazandıkları maça Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Pedro, Messi ve Iniesta.ile çıkan Vilanova, La Masia hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Barcelona Başkanı Bartemou'da, eski teknik direktörleri Tito Vilanova'nın ani ölümünün ardından yaptığı açıklamada, "Huzur içinde yat. Bize ve FC Barcelona'ya öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)