BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTinkoff'un kurucusundan şaşırtan açıklama----

Tinkoff'un kurucusundan şaşırtan açıklama

Tinkoff'un kurucusundan şaşırtan açıklama
11 Nisan 2018 - 08:50 www.finansgundem.com

ABD'nin geçtiğimiz hafta Rus iş adamlarına yönelik yaptırım kararı sonrası Rus bankası Tinkoff'un kurucusu Oleg Tinkov, bir günde 250 milyon dolar kaybettiğini ve bunun pozitif bir durum olduğunu söyledi

Rus bankası Tinkoff'un kurucusu Oleg Tinkov, sadece bir gün içerisinde 250 milyon dolar kaybettiğini ancak bununu 'pozitif' bir durum olduğunu söyledi.

ABD Hazine Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta bazı Rus şirketleri ve iş adamlarını yeni yaptırım listesine aldığını açıklamasının ardından, Rus iş adamlarının varlıkları azalmaya devam ediyor.

2018 Borsa Forumu'nda konuşan Tinkov, "Rusya'da iş hayatının sağlam sinirleri var, biz kendimizi iyi hissediyoruz. Dün, bir günde 250 milyon dolar kaybettim, ama daha kötü günler de oldu: Bir günde bir milyar dolar kaybettiğimi hatırlıyorum. (O yüzden) bu çok 'pozitif' bir gün." dedi.

Rusya'da borsada olmanın bir yanardağ üzerinde yaşamak gibi olduğunu konusunda espri yapan Rus bankacı, "Ne yazık ki, yatırımcılarımızın bu kadar sağlam sinirleri yok, onlar Rusya pazarında ne kadar güçlü?" dedi.

Öte yandan Tinkov, bankasının çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi: "Dün iş arkadaşlarımı aradım. Herkes çalışıyor, hepimiz çalışıyoruz. Banka iyi kâr ediyor, gelirler ve her şey temel olarak iyi."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)