BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTime dergisi 'Yılın İnsanı'nı seçti----

Time dergisi 'Yılın İnsanı'nı seçti

Time dergisi 'Yılın İnsanı'nı seçti
09 Aralık 2015 - 15:52 www.finansgundem.com

ABD'nin önde gelen haftalık dergisi Time, Almanya Şansölyesi Angela Merkel'i 'Yılın İnsanı' seçti

ABD'nin saygın haftalık dergisi, Merkel'i Avrupa'daki borç krizi, mülteci ve göçmen sorunu, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi gibi konularda gösterdiği liderlikten ötürü övgüye değer buldu.

Time dergisinin web sitesinde Yılın Kişisi seçilen Merkel'in hayat hikayesi, ' Özgür Dünyanın Şansölyesi' başlığıyla verilmesi dikkat çekti.

time.com sitesinde Bir Lüteriyen Papazın kızı olarak Doğu Almanya'da başlayan Merkel'in yolculuğunun nasıl Avrupa Kıtasının liderliğine ulaştığına yer verildi.

IŞİD lideri Bağdadi de finale kaldı

Derginin geleneksel olarak her yıl yapılan 'Yılın Kişisi' anketinde finale kalanlar arasında; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, terör örgütü IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi,  İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den başkanlık için yarışan ve Müslümanların ABD'ye girişinin yasaklanmasını isteyen emlak kralı Donald Trump da bulunuyordu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)