BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTicaret hayatında da Akbank güvencesi tüm firmaların yanında----

Ticaret hayatında da Akbank güvencesi tüm firmaların yanında

Ticaret hayatında da Akbank güvencesi tüm firmaların yanında
01 Ekim 2020 - 15:10 www.finansgundem.com

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürün ve uygulamalar sunan Akbank, şimdi de Dijital Ödeme Garantisi ile firmaların işlerini kolaylaştırıyor.

Tüzel müşterilerine özel geliştirdiği ürün, hizmet ve çözümler ile verdiği desteği sürdüren Akbank, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Akbank hem alıcı hem satıcı firmaların  ticaret hayatını düzenleyecek ve canlandıracak olan Dijital Ödeme Garantisi’ni sunuyor.

Dijital Ödeme Garantisi ile satış yapan firmalar vadeli çek veya senet almak zorunda kalmıyor, tahsilatlarını Akbank güvencesi ile gerçekleştiriyor, iskonto yaparak vadesinden önce tahsilat yapabiliyor ve alacaklarını üçüncü kişiye devredebiliyor. Diğer taraftan Dijital Ödeme Garantisi ile satın alma yapanlar ise ödeme garantisi kredisi ile finansman sağlarken limitinin kontrolünü kendisi yönetebiliyor. Tüm bunları şubeye uğramadan Akbank İnternet üzerinden kolayca yapabiliyor.

Bu hizmetin “müşterinin ihtiyacının olduğu yerde olma” vizyonlarının bir parçası olduğunun altını çizen Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, “Bildiğiniz üzere ticari hayattaki en büyük sorun zamanında tahsilat yapamama endişesi. Bu noktada firmaların işlerini kolaylaştıracak olan Dijital Ödeme Garantisi güvencesi ile yanlarındayız. Ödeme ve tahsilat garantisi sunan yepyeni bir ileri vadeli ödeme emri hizmetini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi ve ekledi: “Dijital Ödeme Garantisi, satın alan firmaya ödeme garantisi limiti sağlanması, satış yapan firmanın ise tahsilatlarını garanti altına alması demek. Satış yapan firmaların vadesinden önce tahsilatlarını iskontolaması hatta üçüncü kişiye devretmesi mümkün.  Satın alma yapmak isteyenler için de ödeme yapacağının ispatı. Üstelik işlemlerin tamamı Akbank İnternet üzerinden yapılabildiğinden çok kolay.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abdulbaki02 Ekim 2020 13:27

     :o) gerçekten müşterilere kötü davrandığı için BDDK'dan ceza yiyen bir banka firmaların işlerini kolaylaştırıyor mu?