BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTicaret anlaşmasına virüs engeli----

Ticaret anlaşmasına virüs engeli

Ticaret anlaşmasına virüs engeli
13 Mart 2020 - 08:51 www.finansgundem.com

Britanya ile AB arasındaki Brexit ticaret müzakareleri koronavirüs nedeniyle iptal edildi

Britanya ile Avrupa Birliği, gelecek hafta Londra'da yüz yüze yapılması planlanan Brexit sonrası ticaret müzakerelerinin iptal edilmesi konusunda anlaştılar.

Britanya hükümetinden yapılan açıklamaya göre, müzakerelerin gerçekleşmesi için arternatif yollar aranmaya devam ediliyor.

Koronavirüs nedeniyle müzakerelerin iptal edilmesi, Britanya'nın AB'den ayrılması ve ticaret müzakerelerin tamamlanması için tanınan geçiş dönemi içinde bur anlaşmaya varılması olasılığını da azaltıyor.

Brexit geçiş dönemi 31 Aralık 2020'de sona erecek. Hükümet açıklamasında, "Son COVID-19 gelişmeleri dikkate alındığında AB ve Britanya müzakerecileri Londra'da gelecek hafta yapılacak müzakere turunun askıya alınmasına ortaklaşa karar verdiler. Her iki taraf da müzakerelere devam etmek için alternatif yolları araştırıyorlar, buna video konferansın kullanılması da dahil" denildi.

Fed piyasalara 1,5 trilyon dolarlık likidite enjekte edecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)