BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTİB'de tüm daire başkanları görevden alındı ----

TİB'de tüm daire başkanları görevden alındı

TİB'de tüm daire başkanları görevden alındı
17 Ocak 2014 - 16:49 www.finansgundem.com

17 Aralık operasyonundan sonra başlayan tasfiye süreci, sonunda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB)da uzandı.

7 Aralık operasyonundan sonra başlayan tasfiye süreci, sonunda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB)da uzandı. Yasal dinlemenin merkezi TİB'deki 5 daire başkanının hepsi görevden alındı.
Bilindiği gibi yolsuzluk operasyonlarının başlamasından sonra, 1 yılı aşkın süredir vekâleten yürütülen TİB Başkanlığı görevine MİT’ten Ahmet Cemalettin Çelik atanmıştı. Çelik’in bu göreve gelişi hükümetin muhtemel yeni soruşturmalarla ilgili dinleme kararları hakkında önceden bilgi almaya yönelik bir hamle olarak yorumlanmıştı.
Görevden alınan daire başkanlarının TİB’den hemen ayrılmaları istendiği ve yerlerine vekâleten atama yapıldığı öne sürüldü. İddiaya göre Cemalettin Çelik, Meclis gündemindeki torba kanuna koydurduğu istisnai kadro ve geçici görevlendirme imkânını elde ettikten sonra, boşalan daire başkanlıklarına asaleten MİT kökenli isimleri getirecek. Jandarma ve Emniyet istihbarat yetkilileri, gelişmelere tepkilerini göstermek için dört haftadır görevde olan yeni TİB Başkanı’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmadılar.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • özet özet18 Ocak 2014 07:18

    "Cemalettin Çelik, Meclis gündemindeki torba kanuna koydurduğu istisnai kadro ve geçici görevlendirme imkânını elde ettikten sonra, boşalan daire başkanlıklarına asaleten MİT kökenli isimleri getirecek." diyor... başka yorum yapmıyorum. Allah izan versin.

  • İYİ KÖTÜ.17 Ocak 2014 19:34

    Bunları yapanlarında sıraları gelecektir bunları zaman gösterecektir bana göre öyle bir cezalar verilecekki SİTTİN sene içeriden çıkamıyacaklardır.

  • dlbyz17 Ocak 2014 18:38

    sıradan eli ayağı ölan 3 5 insanı kurtarmak için katliamdır bu ve siyasi bir darbedir bu burda kalmaz kelle alınır kan akar gibi geliyo bana