BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY’nin bayram doluluğu yüzde 88----

THY’nin bayram doluluğu yüzde 88

THY’nin bayram doluluğu yüzde 88
11 Eylül 2016 - 08:29 www.finansgundem.com

Bayram tatilinin dokuz güne çıkarılması havalimanlarının yolcu akınına uğramasına neden olurken Türk Hava Yolları da (THY) yolcu rekorları kırıyor.

Kurban Bayramı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda alınan önlemleri yerinde inceleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, dün 90 bin yolcuya yaklaştıklarını söyledi. Aycı, "Eğer 'pass' yolcuları sayarsak 90 bini geçmiş olacağız. Bunun yanı sıra 70-75 bin civarı dönüşleri de düşündüğünüzde yaklaşık 165 bin civarı yolcu bugün giriş çıkış yapmış olacak" dedi. Çok bereketli bir bayram arifesi yaşadıklarını belirten Aycı, "Şu anda bayram üstü doluluklarımız yüzde 88" diye konuştu. Dünyadaki gelişmelerin turizmi ve sivil havacılığı yakından ilgilendirdiğini ifade eden Aycı, Çin'de yapılan G-20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok başarılı adımlar attığını ve bunun yansımalarını görmeye başladıklarını kaydetti. FETÖ'nün yurtdışında yaptığı kara propagandaya da değinen Aycı, "Bu algıyı kırmak için yeni bir film hazırladık. 5-6 dakikalık filmlerle Türkiye'deki normalleşmeyi anlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)