BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçakları acil iniş yaptı----

THY uçakları acil iniş yaptı

THY uçakları acil iniş yaptı
06 Ağustos 2015 - 22:23 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları'nın (THY) Almanya ve Hollanda'nın Amsterdam kentinden İstanbul'a gelen 2 uçağı da acil iniş yaptı.

THY'nin Hannover -İstanbul seferini yapan TK-1552 sefer sayılı Airbus 320 tipi uçağı, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında uçağın kaptan pilotu pistte telef olmuş leylekler gördü. Bunun üzerine pilot, kuleyle temasa geçerek pist başında leylek ölüleri olduğunu belirtip pisti pas geçeceğini bildirdi. Yeniden yükselişe geçen uçak, havada kısa bir tur attı. Bu sırada Devlet Hava Meydanlarına bağlı ekipler pistteki telef olmuş leylekleri topladı. THY uçağı, daha sonra saat 19.27'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. 

SORUNSUZ İNDİ
Öte yandan aynı dakikalarda THY'nin Amsterdam-İstanbul seferini yapan TK-1958 sefer sayılı Airbus 321 tipi uçağı yolcu uçağı, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında yakıt kritiğine girdi. Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçen uçağın pilotu acil iniş istedi. Bunu üzerine 05L pistine yönlendirilen THY uçağı, saat 19.29'da Atatürk Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)